Црн Врв (демек...)

Go down

Црн Врв (демек...) Empty Црн Врв (демек...)

Post  dvormak on Mon Jun 28, 2010 11:02 am

Во неделата со Баже тргнавме накај Патишка река, но Баже предложи да сме поминеле од селото Осинчани, а тоа беше на патот кон Црн Врв, па решивме да скршнеме натаму...
Стартно место- Паркингот на новиот Тинекс на ул. Првомајска...

Црн Врв (демек...) IMG_0680

Патот не водеше низ Сопиште, Ракотинци, Добри Дол, Осинчани, Елово...

Црн Врв (демек...) IMG_0681
Црн Врв (демек...) IMG_0682
Црн Врв (демек...) IMG_0683
Црн Врв (демек...) IMG_0684
Црн Врв (демек...) IMG_0685
Црн Врв (демек...) IMG_0686
Црн Врв (демек...) IMG_0687
Црн Врв (демек...) IMG_0688
Црн Врв (демек...) IMG_0689
Црн Врв (демек...) IMG_0690
Црн Врв (демек...) IMG_0692
Црн Врв (демек...) IMG_0693
Црн Врв (демек...) IMG_0694
Црн Врв (демек...) IMG_0695
Црн Врв (демек...) IMG_0696
Црн Врв (демек...) IMG_0697
Црн Врв (демек...) IMG_0698
Црн Врв (демек...) IMG_0699
Црн Врв (демек...) IMG_0700
Црн Врв (демек...) IMG_0701
Црн Врв (демек...) IMG_0702
Црн Врв (демек...) IMG_0703
Црн Врв (демек...) IMG_0704
Црн Врв (демек...) IMG_0705
Црн Врв (демек...) IMG_0706
Црн Врв (демек...) IMG_0707
Црн Врв (демек...) IMG_0708
Црн Врв (демек...) IMG_0709
Црн Врв (демек...) IMG_0710
Црн Врв (демек...) IMG_0711
Црн Врв (демек...) IMG_0712
Црн Врв (демек...) IMG_0713
Црн Врв (демек...) IMG_0714
Црн Врв (демек...) IMG_0715
Црн Врв (демек...) IMG_0716
Црн Врв (демек...) IMG_0717
Црн Врв (демек...) IMG_0718
Црн Врв (демек...) IMG_0719

Јес да стигнавме само до Елово, до Црн Врв имаше уште некои си 4-5 км., црниот облак што беше наденат на врвот малку не поколеба, па решивме да се вратиме, прво на мало освежување кај роднините на Баже во Осинчани, а потоа на кафенце и муабетче кај Баже во Сопиште...

Црн Врв (демек...) IMG_0720
Црн Врв (демек...) IMG_0721

До следната вожња...
afro
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum