Важно (задолжително прочитај) !!!

Go down

Важно (задолжително прочитај) !!! Empty Важно (задолжително прочитај) !!!

Post  Admin on Thu Jan 22, 2009 6:32 pm

Оваа категорија е наменета само за приватни огласи.
Комерцијалните реклами и огласи ке бидат избришани без опомена.
Се надевам, во интерес на фер односи, дека сите членови ке го почитуваат ова правило.
Поздрав

Admin
Admin

Number of posts : 7
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://mototouring-mkd.forum-express.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum