Moto-Maskenbal 2009

Go down

Moto-Maskenbal 2009 Empty Moto-Maskenbal 2009

Post  dvormak on Thu Apr 02, 2009 3:57 pm

Извештај од Мото-Маскенбалот 2009 (1,04,2009) :

Како што очекував... разочарувачки...
дали не се изјаснив убаво... нема везе... сепак си поминавме ТОП !

Да почнеме:

Се собравме така сите...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009015

Ги разгледавме сите (еден) маскирани мотори...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009002

Се изнасмејавме и позафркававме на имагинарните маски, како онаа на Трте, кој од неговиот В-Стром и од В-Стромите на Вујче, Др. Бранко и Благојче, успеа да направи...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009010

(а што друго би можело да се направи од 4 В-Строма :dry: ) :roflimao:

... да не ја заборавам и онаа на Баже, кој својот GSXR750 го маскираше во...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009006

(апачка работа) :lol

и Бади, кој чоперчето го маскира во...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009018:laugh:

И така... после кратко крукче...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009019

и посета на градскиот плоштад (јас не отидов до таму)...

си завршивме на 🍺 , каде другде ако не во Custom Pub...

каде си продолживме со убаво расположение и во духот на денот...

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009009

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009014

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009021
(Сузе како Хогар-страшната)

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009020
(Ане како Мама, само таткото до нејзе кој ли беше... страшна му е маската :laugh: )

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009022
(Аце и Ане како Mr. & Mrs. Амадеус):laugh:

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009023
Moto-Maskenbal 2009 N1404861927_343199_962429
(Пипи остана, а чајчето го испивме :laugh: ) (втората слика е преземена од Фејсбук)

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009027
(и на крај чичкото, кој тотално го скрена Тута) :roflimao: :lolЕ, да, на крај да не заборавам... наградата за најдобро маскиран мотор, во силна конкуренција (од сите- 1) ја изеде... Ајкулата :woohoo:

Moto-Maskenbal 2009 Moto-Maskenbal2009002

Честитки за наградата и пофалби за креативноста... а за останатите :pierced:
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Moto-Maskenbal 2009 Empty Re: Moto-Maskenbal 2009

Post  leon on Thu Apr 02, 2009 4:01 pm

Еве ги другите сликите сега дури стигнав да седнам пред компјутер.

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07502b

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07492

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07494

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07495r

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07496

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07497e

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07498q

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07499

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07500y

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07504r

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07506

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07508u

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07509x

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07510

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07511v

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07512n

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07513b

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07515

Moto-Maskenbal 2009 Dsc07517n

Сите други објавени и не објавени слики ги имате на FTP па кој сака нека повели. Smile
leon
leon

Number of posts : 19
Age : 46
Location : Skopje
Motorcycle : Kawasaki GPZ-1000Rx
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.motoskopje.mk

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum