Кокино + Пелинце

Go down

Кокино + Пелинце Empty Кокино + Пелинце

Post  dvormak on Mon Apr 06, 2009 1:41 pm

Недела, сонце, добро друштво и одлично расположение за вожња во природа...
Прва станица- неолитската обсерваторија Кокино (на 4-то место на листата на НАСА за антички обсерватории)
Уживајте во глетката...

Кокино + Пелинце Kokino-Pelince031
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince032
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince034
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince036
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince037
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince038
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince018
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince019
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince020
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince021
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince022
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince024
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince025
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince026
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince027
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince028
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince029
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince030
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince001
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince002
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince003
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince004
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince005
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince007
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince008
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince014

И така, си огладневме планинарејки, па правец- Пелинце, излетничко место, многу убаво средено, а има и музеј на АСНОМ (колку да не се оди уште 2-3 км. натаму до Прохор Пчињски... и да не се мкнат пасоши :dry: )

Скара, јадење, играње фризби, разговори, зафрканции... и така...

Кокино + Пелинце Kokino-Pelince044
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince045
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince047
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince048
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince049
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince050
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince051
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince052
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince061
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince063
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince064
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince065
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince066
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince067
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince068
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince069
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince070
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince071
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince072
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince073
Кокино + Пелинце Kokino-Pelince074

До следната вожња...
afro
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum