Лешок & Попова Шапка

Go down

Лешок & Попова Шапка Empty Лешок & Попова Шапка

Post  dvormak on Mon Aug 31, 2009 7:02 pm

Ден- Петок, 28.08.2009, празник- Св. Богородица, дестинација- с. Лешок и Попова Шапка.
Групата се состана во Тетово. Нашиот домаќин- Драган, од МК Шарпланинци, не дочека како и секогаш- воодушевен и со насмевка на лицето Smile
Откако се собравме, се упативме кон с. Лешок, каде празникот Св. Богородица е селска слава и се обележува со панаѓур и разни други активности низ селото, а особено во дворот на манастирот Св. Атанасиј, попознат како Лешочки манастир...
Лешок & Попова Шапка Leshok004
Лешок & Попова Шапка Leshok005
Лешок & Попова Шапка Leshok006
Лешок & Попова Шапка Leshok007
Лешок & Попова Шапка Leshok008
Лешок & Попова Шапка Leshok009
Лешок & Попова Шапка Leshok010
Лешок & Попова Шапка Leshok011
Лешок & Попова Шапка Leshok013
Лешок & Попова Шапка Leshok014
Лешок & Попова Шапка Leshok015
Лешок & Попова Шапка Leshok016
Лешок & Попова Шапка Leshok017
Лешок & Попова Шапка Leshok018
Лешок & Попова Шапка Leshok019
Лешок & Попова Шапка Leshok020
Лешок & Попова Шапка Leshok021
Лешок & Попова Шапка Leshok022
Лешок & Попова Шапка Leshok023
Лешок & Попова Шапка Leshok024
Лешок & Попова Шапка Leshok025
Лешок & Попова Шапка Leshok026
Лешок & Попова Шапка Leshok027
Лешок & Попова Шапка Leshok028
Лешок & Попова Шапка Leshok029
Лешок & Попова Шапка Leshok030

После кратка прошетка низ манастирот и селото следеше (повеќе или помалку) солиден ручек, а по ручекот, колку да го искористиме денот, решивме да се упатиме кон уште една интересна дестинација во близина- ски центарот Попова Шапка, и да уживаме во кафето и ладната планинска вода, со поглед на ски терените
Лешок & Попова Шапка Leshok031
Лешок & Попова Шапка Leshok032
Лешок & Попова Шапка Leshok033
Лешок & Попова Шапка Leshok034
Лешок & Попова Шапка Leshok035
Лешок & Попова Шапка Leshok036
Лешок & Попова Шапка Leshok037
Лешок & Попова Шапка Leshok038
Лешок & Попова Шапка Leshok039
Лешок & Попова Шапка Leshok040
Лешок & Попова Шапка Leshok041
Лешок & Попова Шапка Leshok042
Лешок & Попова Шапка Leshok043
Лешок & Попова Шапка Leshok044
Лешок & Попова Шапка Leshok045
Лешок & Попова Шапка Leshok046
Лешок & Попова Шапка Leshok047
Лешок & Попова Шапка Leshok048
Лешок & Попова Шапка Leshok049
Лешок & Попова Шапка Leshok050
Лешок & Попова Шапка Leshok051
Лешок & Попова Шапка Leshok052
Лешок & Попова Шапка Leshok053
Лешок & Попова Шапка Leshok054
Лешок & Попова Шапка Leshok055
Лешок & Попова Шапка Leshok056
Лешок & Попова Шапка Leshok057
Лешок & Попова Шапка Leshok058
Лешок & Попова Шапка Leshok059

И така, мина уште еден прекрасен ден во добро друштво (поздрав до МК Шарпланинци и до МК Којоти) и уште 2 дестинации додадени кон нашите мото-авантури.
До следната вожња...
afro
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum