1992 год.

Go down

1992 год. Empty 1992 год.

Post  Simeon.S. on Mon Oct 12, 2009 11:07 am

Најдов некои фотографии кога во периодот од 1990 до 1996 год престојував во Лондон, Обиденетото Кралство и тогаш како член на екипата на Kingslake MC учествував на еден од најголемите Мото Собири во Англија во непосредна близина на Brighton. Во тоа време возев неколку мотори од кој сепак ми беше најдраг BMW K100LT со кого 4 пати ја поминав Европа во периодот од 1992 - 96, имав и Yamaha XJ 750, Honda CX500, како и стандардниот BMW R80 RT. Неколку Крос машини кои ги чував во Hаckney park каде ги чував кровчињата и имаше и стаза за натпревар и practise стаза. Најповеќе ја возев Honda 500 не се сеќавам што ознаки беше, но откако имав тежок пад и го здробив целосно глуждот на десната нога ( што и денес ми праи проблеми) и покрај тоа што носев SIDI кросс чизми - кои си ги донесов и ден денес си ги чувам за спомен од тоа доживување.

1992 год. Sime_b11
на тој собир кој беше септеври месец 1992 колку што ме држи паметот мислам дека имаше околу 1200 мотори од цела европа....одиме онатаму

1992 год. Sime_b16
екипата на КINGSLAKE MC

1992 год. Sime_b17
на тој собир бев присутен со моето BMW R80RT од 1989 год.

и уште една слика од моето патување низ европа на пристаништето во Кале Франција кога чекав траект
1992 год. Sime_f10
Simeon.S.
Simeon.S.

Number of posts : 57
Age : 48
Registration date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum