Најоткачена фотографија... (гласање)

Go down

Најоткачена фотографија:

Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_lcap44%Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_rcap 44% 
[ 4 ]
Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_lcap11%Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_rcap 11% 
[ 1 ]
Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_lcap11%Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_rcap 11% 
[ 1 ]
Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_lcap0%Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_lcap33%Најоткачена фотографија... (гласање) I_vote_rcap 33% 
[ 3 ]
 
Total Votes : 9

Најоткачена фотографија... (гласање) Empty Најоткачена фотографија... (гласање)

Post  dvormak on Thu Dec 03, 2009 3:01 pm

Отвараме гласање за Најоткачена фотографија...
Номинирани се следните:

1. Жути со моторот што не е негов:
Најоткачена фотографија... (гласање) Motorc10

2. Зоки-скопје со Божиќ кај него дома:
Најоткачена фотографија... (гласање) Abcd0017l

3. Симеон.С. со сушењето на панталоните:
Најоткачена фотографија... (гласање) Albani10

4. Катз со загревањето на Цобо:
Најоткачена фотографија... (гласање) Img_2311

и 5. Жпал на Крф:
Најоткачена фотографија... (гласање) 13332_1191472476573_1521230752_30721870_44642_n

Гласањето ке трае до 20.12.2009.
Секој може да го даде својот глас само за 1 фотографија.
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Најоткачена фотографија... (гласање) Empty Re: Најоткачена фотографија... (гласање)

Post  dvormak on Mon Dec 21, 2009 11:47 pm

Гласањето заврши со следниот резултат:

1. Жути со моторот што не е негов
44% 44%
[ 4 гласови]

2. Жпал на Крф
33% 33%
[ 3 гласови]

3. и 4. Зоки-скопје со Божиќ кај него дома и Симеон.С. со сушењето на панталоните
11% 11%
[по 1 глас]

5. Катз со загревањето на Цобо
0% 0%
[ 0 гласови]

Вкупно гласови : 9

На Жути му ја честитаме победата и го очекуваме да дојде наредните денови по наградата во АС Моторс- Скопје, бул. Водњанска 60 локал 3 cheers
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum