Поздрав од Велес
4 posters
Page 1 of 1
Поздрав од Велес
Јас сум Зоран Темелков од Велес, познат по сите мото форуми како Македонец . Сеуште си се возам на Yamaha fazer 600, па здравје боже...
Се надевам на повише дружење и возење годинава ( предходната ми беше катастрофа ). Засега тоа, понатаму, повише
Поздрав до сите на форумов
Се надевам на повише дружење и возење годинава ( предходната ми беше катастрофа ). Засега тоа, понатаму, повише
Поздрав до сите на форумов
Re: Поздрав од Велес
Zdravo druze i dobre dojde. E so mu fali na Fazerot vazno da te sluzi.A daj boze da si zemes toa sto si naumil pa da se zapoznaeme na nekoja voznja. Pozdrav pa se gledame a do togas se citame
Nikolce- Number of posts : 21
Motorcycle : HONDA CBR 1000 F
Registration date : 2009-01-22
Поздрав за Зоки и екипата од Велес!
Се надевам дека оваа сезона ќе ни биде богата со дружење и ќе можеме почесто да се гледаме.
Поздрав!
Се надевам дека оваа сезона ќе ни биде богата со дружење и ќе можеме почесто да се гледаме.
Поздрав!
Simeon.S.- Number of posts : 57
Registration date : 2009-01-20
Здраво Зоки и добредојде на форумов, се надевам дека ке ја збогатиш неговата содржина со твоите, секогаш интересни патеписи, а и ке пренесеш понатаму...
Фала многу за пречеков
Вакво добро друштво, тешко е да се одмине.
2 Никола, Fazerot има уште многу да оди, па дури и да се купи нешто друго, он останува
Вакво добро друштво, тешко е да се одмине.
2 Никола, Fazerot има уште многу да оди, па дури и да се купи нешто друго, он останува
Page 1 of 1