Каде викендов?
3 posters
Page 1 of 1
Каде викендов?
Тошко имаше предлог за накај Скопска Црнагора, имало таму некое интересно место, ама го нема да пише
Јас имам некои обврски во недела сабајле, така да неможам да спојам викенд, па ако се договориме нешто за во недела би дошол...
Инаку и во сабота ми се вози, па би фатил некоја дестинација во близина на Скопје, ако не ме почеша ракава за подалеку...
Ете за сабота ви или до Караџица (евентуално до Солунска глава) или до пештерата Алилива кај с.Тресонче (од Маврово накај Дебар)... ке видиме
А за недела, ок би било на Скопска Црнагора...
Ајде чекам предлози, мислења, сугестии...
Јас имам некои обврски во недела сабајле, така да неможам да спојам викенд, па ако се договориме нешто за во недела би дошол...
Инаку и во сабота ми се вози, па би фатил некоја дестинација во близина на Скопје, ако не ме почеша ракава за подалеку...
Ете за сабота ви или до Караџица (евентуално до Солунска глава) или до пештерата Алилива кај с.Тресонче (од Маврово накај Дебар)... ке видиме
А за недела, ок би било на Скопска Црнагора...
Ајде чекам предлози, мислења, сугестии...
Re: Каде викендов?
Убаво, убаво.....
Јас викендов заглавив работно во Прилеп на пиво фест...така да овој викенд пауза!!
Јас викендов заглавив работно во Прилеп на пиво фест...така да овој викенд пауза!!
Simeon.S.- Number of posts : 57
Registration date : 2009-01-20
Во недела на 19,07 токму онака како што правевме муабет во Custom и online, јас заминувам на едноневен излет на Скопска Црна Гора. Локацијата која планирам да ја посетам се наоѓа над селото Побожје во насока кон Бродец, покрај рекичката каде што е исклучително убаво, свежо, пријатно и има одлични места за излет па и за кампување. Сите кои се заинтересирани за дружба на оваа еднодневна тура нека се јават овде или кај мене на мобиљка за данаправиме стратегија. Инаку, од местото на кое планирам да се стационирам во насока на бродец има одлични можности за возење низ прекрасен планински предел кој обилува со шума, ливади со полско цвеќе, чаеви и печурки (вргањ), како и бројни планински извори со мраз-студена и чиста вода за пиење. како и неколку стари и интересни манастири. Ладењето на пијачките нема да е проблем, ќе ги зарониме во реката, за скара ќе насобереме дрвца кои ги има секогаш како суви гранки наоколу, а решетка за скара и некое колбавче или парче сланина обавезно ќе си земам, ракиичка, патлиџан, краставица, пипрека....лебче од фурна на дрва....и то.
-Да ве чујам
-Да ве чујам
Тоше- Number of posts : 31
Motorcycle : Crow cm250uh
Registration date : 2009-02-27
Ајде вака, нешто со Тошко се договаравме, па кој е за, во недела во 10 часот на бензинската на Окта во Радишани.
Во близина на бензинската има дисконт, па од таму ке земеме сите понекое колбасче, сокче, пивце и слично, па ке одиме нагоре до местото што го предложија Тошко и Весна...
Се гледаме
Во близина на бензинската има дисконт, па од таму ке земеме сите понекое колбасче, сокче, пивце и слично, па ке одиме нагоре до местото што го предложија Тошко и Весна...
Се гледаме
Page 1 of 1