Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар...

Go down

Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... Empty Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар...

Post  dvormak on Mon Jun 28, 2010 11:00 am

Во саботата наутро, со едно пријателче со Moto Guzzi California Jackal 1100, се упативме кон Галичник, но времето некако не ни беше наклонето, па гледајки ги црните облаци виснати накај Гостивар и Маврово, застанавме на влезот во Тетово. Мала дискусија околу тоа дали да продолжуваме или скратиме и решивме прво да се упатиме на кафен це во Лешок...

Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0632
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0633
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0634

Од таму си викаме полека да се враќаме, но по стариот пат за Скопје, по течението на Вардар...

и така си го фативме патот покрај Јанчиште, Подбреѓе, Јегуновце, Дворце, Радуша, Свиларе (горно и долно), Кондово, и си искочивме во нас. Ѓорче Петров...

Патот е интересен, малку тесен и треба да се внимава, затоа што коли и комбиња знаат да изненадат позади кривинките...

Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0635
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0636
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0637-1
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0638
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0639
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0641
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0642
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0643
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0644
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0645
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0646
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0647
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0648
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0649
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0650
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0651
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0652
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0653
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0654
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0655
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0656
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0658
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0659
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0660
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0662
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0663
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0664
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0665
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0666
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0667
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0668
(ова е на влезот во Радуша...)
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0669
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0670
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0671
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0672
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0673
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0676
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0677
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0678

И на крај, на едно здраво-живо кај чичко Томче :laugh:
Тетово-Скопје, по течението на реката Вардар... IMG_0679
dvormak
dvormak

Number of posts : 141
Age : 45
Location : Скопје
Motorcycle : Kawasaki KL650- Tengai
Registration date : 2009-01-20

View user profile http://www.asmotors.mk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum